Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek çok kötü günler göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada saçı sakalı uzamak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, hak yolunu tutacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments