Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının kanadığını görmek

Rüyada tırnağının kanadığını görmek

Rüyada tırnağının kanadığını görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, fakirlik yaşayacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağının kanadığını gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada ayak tırnağının kanadığını görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına inanılır.

Rüyada tırnağının kanadığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulur.

Rüyada kanatlı bit görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kanatlı at görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dişlerinin kanadığını görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bileğin kanadığını görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada siyah kanat görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına inanılır.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, isabetli adımlar atacağına, işlerin toparlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments