Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş tükürmek

Rüyada diş tükürmek

Rüyada diş tükürmek neşe içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada diş tükürmek gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada diş tükürmek konfor içinde olacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş fırçalarken kan tükürmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yediğini tükürmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bardağa tükürmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılana tükürmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada yemeğin içine tükürmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan kusmak kan tükürmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada yere tükürdüğünü görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments