Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak atmak

Rüyada tırnak atmak

Rüyada tırnak atmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, belalara denk gelmeyeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada tırnak atmak gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tırnak atmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya inanılır.

Rüyada tırnak kesip atmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işarettir.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek çok güzel adımlar atılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek rakiplerine büyük fark atacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına inanılır.

Rüyada ayak tırnaklarını görmek rızkın çoğalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments