Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnaklarını görmek

Rüyada ayak tırnaklarını görmek

Rüyada ayak tırnaklarını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnaklarını gördüyseniz:

  • Konsantrenizi dağıtmamalısınız.

Rüyada ayak tırnağının düşmesi görmek işlerinin ağırlaşacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı düşmek aile bireylerinin arasının açılacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yaşama hevesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnak kestiğini görmek rütbe edineceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını koparmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarını törpülemek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ekmeğinin artacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnağı koparmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments