Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tırnak uzun görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek büyük adımlar atılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok uzun tırnak görmek yeni bir başlangıç yapmaya, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada el tırnağını uzun görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments