Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekte tırnak görmek

Rüyada yemekte tırnak görmek

Rüyada yemekte tırnak görmek mevki makam sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yemekte tırnak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Rüyada tırnakları yemek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, işlerin kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağı yemek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarını yemek büyük miktarda para kazanacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada yemekte tırnak görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada tırnağını yemek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını yemek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemeğin içinde tırnak görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak yemek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments