Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını boğazlamak

Rüyada arkadaşını boğazlamak

Rüyada arkadaşını boğazlamak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını boğazlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını boğazlamak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek boğazlamak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Rüyada babayı boğazlamak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz boğazlamak aksi şekilde daha da kamçılayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada hindi boğazlamak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu boğazlamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, kazancın daha da arttırılacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını boğazlamak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada köpek boğazlamak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments