Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş dost görmek

Rüyada arkadaş dost görmek

Rüyada arkadaş dost görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, içine fesat düşeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş dost gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada arkadaş dost görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada en iyi dostunu görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada yılanı dost görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Rüyada yakın dost görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanı dost olarak görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada dostunun ağladığını görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments