Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun dostunu görmek

Rüyada küs olduğun dostunu görmek

Rüyada küs olduğun dostunu görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun dostunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada küs olduğun dostunu görmek makbul olan şeylere, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hak dostlarını görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada eski bir dostla barışmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başbakanla dost olmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada eski bir dosta sarılmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada aile dostlarını görmek ekmek ve dünya malı alacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına yorulur.

Rüyada dostunu görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments