Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski dostunu görmek

Rüyada eski dostunu görmek

Rüyada eski dostunu görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.

Rüyada eski dostunu gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Rüyada eski dostlar görmek verdiği emeklerin heba olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok eski bir dostu görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada eski dostla kavga etmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski dost görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir dost görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski dostlarını görmek bereketin geleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir dostla barışmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments