Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostunla küsmek

Rüyada dostunla küsmek

Rüyada dostunla küsmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada dostunla küsmek gördüyseniz:

  • Kişisel farkındalığınız, dış dünyayı algılama biçiminiz veya dış dünyadaki algınız değişikliğe uğrayabilir.

Rüyada dostuna küsmek ağlayacağına, strese gireceğine, işe başlanacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dostunla küsmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada akrabaya küsmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasına küsmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine inanılır.

Rüyada ölü birine küsmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aileyle iş yapmayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle küsmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birine küsmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, rızkının genişleyeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kavga etmek küsmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments