Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostu görmek

Rüyada dostu görmek

Rüyada dostu görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dostu gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada dostluk kurmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hak dostlarını görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının dost olduğunu görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dostla barışmak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada uzaktaki dostu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dostlar görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments