Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplanla dost olmak

Rüyada kaplanla dost olmak

Rüyada kaplanla dost olmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, para biriktirebileceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendi işini açacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, siparişlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplanla dost olmak gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Rüyada kaplanla dost olmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski dostla kavga etmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada hak dostlarını görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yakın dost görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, refah düzeyinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dost canlısı köpek görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aile dostu görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada en iyi dostunu görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, devlete hizmet etmeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments