Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın öldüğünü görmek

Rüyada timsahın öldüğünü görmek

Rüyada timsahın öldüğünü görmek işyerini kapatacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, ilim irfan sahibi olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işarettir.

Rüyada timsahın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinize iyi davranın.

Rüyada suda timsah öldürmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahı öldürmek hasta ve zor geçireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, emeklerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeşil timsah öldürmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada timsah öldürmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işarettir.

Rüyada yavru timsah öldürmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, zinde kalacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments