Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil timsah öldürmek

Rüyada yeşil timsah öldürmek

Rüyada yeşil timsah öldürmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, istediklerini elde edeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada yeşil timsah öldürmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalettir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renkli timsah görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada timsah öldürmeye çalışmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek rızkının bollaşacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah öldürdüğünü görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments