Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı öldürmek

Rüyada timsahı öldürmek

Rüyada timsahı öldürmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, başarıları ile konuşulacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kazancını artıracağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada timsah öldürmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada timsahı öldürmek her açıdan farklılıklar olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada suda timsah öldürmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, şan şöhret kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil timsah öldürmek işlerinin hafifleyeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet eder.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsah öldürmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada timsahın öldüğünü görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments