Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve timsah görmek

Rüyada aslan ve timsah görmek

Rüyada aslan ve timsah görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, iş güç sahibi olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada aslan ve timsah gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada aslan ve timsah görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada timsah ve aslan görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsah görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı suda görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada oltayla timsah yakalamak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada timsah kovalamak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Rüyada renkli timsah görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments