Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah tarafından kovalanmak

Rüyada timsah tarafından kovalanmak

Rüyada timsah tarafından kovalanmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına işarettir.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak mutluluğa giden yolu bulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, ticaretinin ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada timsah kovalaması görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına alamet eder.

Rüyada timsah tarafından yenmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada arılar tarafından kovalanmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada öküz tarafından kovalanmak iki tarafın da çok sevineceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments