Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah tarafından ısırılmak

Rüyada timsah tarafından ısırılmak

Rüyada timsah tarafından ısırılmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, ruh sağlığının bozulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, onları tebrik edeceğine delalet eder.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak sorunların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah ısırması görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak hayatın yoluna gireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada timsah tarafından yenmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanlar tarafından ısırılmak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments