Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah kovalaması görmek

Rüyada timsah kovalaması görmek

Rüyada timsah kovalaması görmek zor zamanlar geçirileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, refah düzeyinin düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında başarılı olmaya, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada timsah kovalaması gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak iş hayatında çok zarar edileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada timsah kovalaması görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, hatalı yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah pişirmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada timsah sevmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahla dövüşmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine tabir olunur.

Rüyada timsahı suyun içinde görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada yavru timsah öldürmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments