Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sevdiklerini de koruyacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalettir.

Rüyada timsah tarafından kovalandığını görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada timsah kovalaması görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah tarafından yenmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada timsah tarafından öldürülmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah tarafından ısırılmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına alamet eder.

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak korkularını yeneceğine, muradının gerçekleşeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments