Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arılar tarafından kovalanmak

Rüyada arılar tarafından kovalanmak

Rüyada arılar tarafından kovalanmak fesat kimselerin çıkacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulur.

Rüyada arılar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Rüyada arı tarafından kovalanmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arılar tarafından kovalanmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada arı kovalaması görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, zorlukların geride kalacağına işarettir.

Rüyada arı tarafından sokulmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hayır duaları alacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arılar tarafından sokulmak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından kovalanmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments