Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz tarafından kovalanmak

Rüyada öküz tarafından kovalanmak

Rüyada öküz tarafından kovalanmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, geçiminin kolaylaşacağına, işin düzeltileceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküz tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Rüyada öküz tarafından kovalanmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, borçlanılacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından kovalanmak huzura ve esenliğe kavuşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada kurt tarafından kovalandığını görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, gülmeye hasret kalacağına inanılır.

Rüyada at tarafından kovalanmak ticaret hayatına atılacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada iskelet tarafından kovalanmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments