Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada kuduz köpek tarafından kovalanmak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada siyah kuduz köpek görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuduz köpek ısırması görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada kuduz köpek öldürmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek görmek akıl vereceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulur.

Rüyada kuduz köpekten kaçmak işlerinin iyi gideceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rahatının bozulacağına delalettir.

Rüyada kuduz olduğunu görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments