Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey tarafından kovalanmak

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada bir şey tarafından kovalanmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deli tarafından kovalanmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada silahlı biri tarafından kovalanmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek tarafından kovalanmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak yüzünün hep güleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından kovalanmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, beklentilerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kaplan tarafından kovalanmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada asker tarafından kovalanmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments