Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz timsah görmek

Rüyada beyaz timsah görmek

Rüyada beyaz timsah görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, engellerin aşılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz timsah gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz timsah görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsaha binmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına delalettir.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah eti yediğini görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yapılan planların alt üst olacağına, ruhani önderlik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın uçtuğunu görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahı yakalamak iş yerinde çok zarar edileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments