Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil timsah görmek

Rüyada yeşil timsah görmek

Rüyada yeşil timsah görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil timsah gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil renkli timsah görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil timsah öldürmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil timsah görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, elde edilecek menfaatlere, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah tarafından kovalanmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah sürüsü görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada timsahla dövüşmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada evde yavru timsah beslemek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments