Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtında timsah görmek

Rüyada sırtında timsah görmek

Rüyada sırtında timsah görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, unvan sahibi olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında timsah gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada sırtında timsah görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada timsahı suya atmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada renkli timsah görmek manevi rahatlamaya erileceğine, zamandan da kar edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil timsah görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahla yüzmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada timsah yavrusu yemek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada timsah yediğini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada timsah beslediğini görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments