Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaştan saklanmak

Rüyada savaştan saklanmak

Rüyada savaştan saklanmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çalıştığına değeceğine işarettir.

Rüyada savaştan saklanmak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda olayları lehinize çevirebilmenizi sağlayacak fikirler bulabilirsiniz.

Rüyada savaşta saklanmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaştan saklanmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada arabaya saklanmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet eder.

Rüyada ekin tarlasına saklanmak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kocadan saklanmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın arkasına saklanmak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sorunların günden güne artacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Rüyada çatıda saklanmak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments