Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki kürkü görmek

Rüyada tilki kürkü görmek

Rüyada tilki kürkü görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kem gözlere gelineceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki kürkü gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada tilki kürkü giymek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki kürkü görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kürk görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kürk manto giymek bereket ve mutluluk elde edeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürklü manto giymek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kürk ceket giymek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kürklü yelek görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürklü şapka görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments