Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kürk giydiğini görmek

Rüyada birinin kürk giydiğini görmek

Rüyada birinin kürk giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kürk giydiğini gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kürk giymek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada yeşil kürk giymek büyük bir umutsuzluk duyacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada siyah kürk manto giymek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada başkasının kürk giydiğini görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki kürkü giymek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kürk giymek bazı konularda konuşulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kürk giydiğini görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürk yelek giymek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments