Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tıka basa yemek

Rüyada tıka basa yemek

Rüyada tıka basa yemek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tıka basa yemek gördüyseniz:

  • Birbirinizle yüz yüze gelmeseniz bile diğer tarafın fikirlerine gereğinden fazla önem veriyor olabilirsiniz.

Rüyada tıka basa tatlı yemek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada tıka basa yemek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Rüyada baskasina altin vermek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baska bir evde oturmak kendisini işine vereceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına inanılır.

Rüyada evi su basmış görmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada baskasina yüzük vermek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada baskasinin karisini görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments