Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezek yapmak

Rüyada tezek yapmak

Rüyada tezek yapmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tezek yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada tezek yapmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, acı tecrübeler edineceğine yorulur.

Rüyada tezek temizlemek malının üstüne mal ekleyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine yorulur.

Rüyada yaş tezek görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, prestij kazanacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tezek yediğini görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kuru tezek görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tezek taşımak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, bol nimete kavuşacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına tabir olunur.

Rüyada tezeğe batmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet eder.

Rüyada tezek görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments