Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezek taşımak

Rüyada tezek taşımak

Rüyada tezek taşımak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kazancını katbekat arttıracağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, birçok iş teklifi alınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulur.

Rüyada tezek taşımak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada tezek taşımak hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru tezek görmek evlerine dünürcü geleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tezek basmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada tezek görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tezekten ev görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada tezeğe basmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tezeğe batmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çoluk çocuğa karışacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada tezekli bal görmek kendi geleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments