Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezeğe batmak

Rüyada tezeğe batmak

Rüyada tezeğe batmak keyfe kavuşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tezeğe batmak gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada tezeğe batmak evlat sahibi olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Rüyada hayvan tezeği görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tezek yakmak zararların yakında telafi edileceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tezekten ev görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ekmeğin kesileceğine, isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yaş tezek görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tezeğe düşmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada tezek yediğini görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ömrün uzun olmasına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada koyun tezeği görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments