Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş tezek görmek

Rüyada yaş tezek görmek

Rüyada yaş tezek görmek işinde terfi edeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, başının derde gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş tezek gördüyseniz:

  • Elde edilmesi veya gerçekleştirilmesi kolay hedeflere yönelmenin faydasını göreceksiniz.

Rüyada yaş tezek görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tezek yakmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tezek yapmak rüya sahibinin içine kapanacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru tezek görmek işinde çok ilerleyeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tezek taşımak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada inek tezeği görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tezek yaptığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada hayvan tezeği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments