Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru tezek görmek

Rüyada kuru tezek görmek

Rüyada kuru tezek görmek tüm sorunlarının biteceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, dinde bilginleşeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına yorulur.

Rüyada kuru tezek gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada kuru tezek görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan tezeği görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına delalettir.

Rüyada tezekli bal görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada tezeğe batmak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yaş tezek görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine işarettir.

Rüyada tezek taşımak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada koyun tezeği görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada tezek basmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments