Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezek temizlemek

Rüyada tezek temizlemek

Rüyada tezek temizlemek dertlerinin şifasını bulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, seyahatlere katılacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalettir.

Rüyada tezek temizlemek gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Rüyada tezek temizlemek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada tezekli bal görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada tezeğe düşmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tezeğe basmak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işarettir.

Rüyada inek tezeği görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, beklentilerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada tezekten ev görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada tezek görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Rüyada tezek basmak batıl amele, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments