Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tezek yediğini görmek

Rüyada tezek yediğini görmek

Rüyada tezek yediğini görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların üstesinden geleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kavgaların biteceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tezek yediğini gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Rüyada tezek yediğini görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan tezeği görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada tezek taşımak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, borçlarının kapanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tezek yakmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek tezeği görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tezek temizlemek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuru tezek görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada tezek basmak sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments