Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzesini öpmek

Rüyada teyzesini öpmek

Rüyada teyzesini öpmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada teyzesini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Rüyada teyzenin elini öpmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Rüyada teyze öpmek arif kimselerden sayılacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada teyze kızını öpmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet eder.

Rüyada teyzesini öpmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada teyzemin elini öpmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada teyze eli öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments