Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyzenin elini öpmek

Rüyada teyzenin elini öpmek

Rüyada teyzenin elini öpmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, en büyük acılarının dineceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Rüyada teyzenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Rüyada teyze eli öpmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teyzemin elini öpmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işarettir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada teyzenin elini öpmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada teyzesini öpmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada teyze kızını öpmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada teyze öpmek insanların afiyet bulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments