Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kazancını katbekat arttıracağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet eder.

Rüyada teyze eli öpmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada teyzemin elini öpmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Rüyada teyzenin elini öpmek işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada teyzesini öpmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyze öpmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze kızını öpmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments