Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze eli öpmek

Rüyada teyze eli öpmek

Rüyada teyze eli öpmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada teyze eli öpmek gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek maddi gücünün yerine geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada teyzenin elini öpmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada teyze eli öpmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, masraflarının azalacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işarettir.

Rüyada teyzemin elini öpmek başarılarının düşeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyzesini öpmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze öpmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada teyze kızını öpmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments