Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teyze öpmek

Rüyada teyze öpmek

Rüyada teyze öpmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada teyze öpmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada teyze kızını öpmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalet eder.

Rüyada teyzesini öpmek hedeflere ulaşamayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalettir.

Rüyada teyzemin elini öpmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ekmeğinin artacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, engellerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada teyzenin elini öpmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet eder.

Rüyada teyze eli öpmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına delalet eder.

Rüyada teyze öpmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments