Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba ve boru görmek

Rüyada soba ve boru görmek

Rüyada soba ve boru görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Rüyada soba ve boru gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Rüyada soba borusu çırpmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Rüyada soba borusunun yıkıldığını görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada soba ve borusunu görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, ikinci bir şans vereceğine işarettir.

Rüyada soba ve boru görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına tabir olunur.

Rüyada soba borusu kurmak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Rüyada soba borusu silkelemek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada soba borusu silkmek kazancının çok düşeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments