Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teselli vermek

Rüyada teselli vermek

Rüyada teselli vermek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada teselli vermek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Rüyada teselli görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Rüyada ağlarken teselli edilmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını teselli etmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teselli edildiğini görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini teselli etmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine yorulur.

Rüyada ağlayanı teselli etmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada teselli vermek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments