Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihi koluna takmak

Rüyada tesbihi koluna takmak

Rüyada tesbihi koluna takmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine inanılır.

Rüyada tesbihi koluna takmak gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada koluna tesbih takmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tesbihi koluna takmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna tesbih takmak acı veren durumların vuku bulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada tesbihi boynuna takmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, rakiplerini alt edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada tesbih takmak asil kimselerden çıkacağına, şöhret ve hayır getireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna saat takmak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak ana baba duası alınacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet eder.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments