Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna tesbih takmak

Rüyada koluna tesbih takmak

Rüyada koluna tesbih takmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yeni alanlara yöneleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna tesbih takmak gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Rüyada tesbihi koluna takmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada koluna tesbih takmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Rüyada boynuna tesbih takmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Rüyada tesbih takmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, sorunların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna takmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati takmak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada birine kol saati takmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın takmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments