Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbihi boynuna takmak

Rüyada tesbihi boynuna takmak

Rüyada tesbihi boynuna takmak gülmeye hasret kalacağına, boş yere korku duyulacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hasadının tarlasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna takmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir veya işinizi ilgilendiren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada tesbihi boynuna takmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna tesbih takmak isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, mal edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesbihi boynuna asmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada boynunda tesbih görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına delalet eder.

Rüyada koluna tesbih takmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihi koluna takmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih takmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada boynuna anahtar takmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments